Business Internaţional

Turcia se amestecă din nou în război şi lansează obuze de artilerie spre Siria, după atacul cu rachetă atribuit reţelei Stat Islamic

Turcia se amestecă din nou în război şi lansează...

Autor: Mihai Draghici

22.09.2016, 16:09 20695

Armata turcă a lansat, joi, obuze de artilerie spre presupuse poziţii militare din nordul Siriei ale reţelei teroriste Stat Islamic, după ce o rachetă lansată de pe teritoriul sirian a căzut într-un oraş din Turcia, anunţă surse citate de site-ul agenţiei Reuters.

Atacul Turciei vizează poziţii teroriste din districtul Azaz, situat în provincia siriană Alep.

Cel puţin zece persoane au fost rănite, joi, după ce o rachetă lansată din Siria a căzut într-o piaţă comercială dintr-un oraş turc, anunţă surse citate de postul CNN Turk. Racheta a căzut într-o piaţă comercială din oraşul Kilis, situat în sud-estul Turciei, în apropierea frontierei cu Siria.

Racheta a fost lansată dintr-o zonă siriană aflată sub controlul organizaţiei teroriste Stat Islamic.

Cel puţin zece persoane au fost rănite în atac, a declarat guvernatorul provinciei Kilis, Ismail Catakli. Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate locale, zeci de persoane au fost rănite în atac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO