Business Internaţional

Turism de război: O companie propune tururi cu ghid prin oraşele afectate de război din Ucraina

Turism de război: O companie  propune tururi cu ghid...

Autor: Petru Mazilu

09.08.2022, 14:37 51

O companie de turism încearcă să convingă turiştii să viziteze Ucraina chiar acum, în timpul războiului cu Rusia. Clienţilor li se oferă tururi cu ghid prin oraşele ucrainene afectate de război, potrivit CNN.

Oferta se adresează celor care vor să experimenteze prezenţa în mijlocul unui război, să vadă oraşe bombardate şi să simtă pericolul. Organizaţia îî invită pe turiştii să viziteze chiar acum Ucraina.

Platforma online Visit Ukraine.Today a lansat luna trecută tururi ghidate de o zi în aşa-numitele „oraşe curajoase" care rezistă în faţa atacurilor ruşilor.

„Porniţi chiar acum într-o călătorie în minunata Ucraină", scrie pe portalul companiei de turism.

În ciuda alertelor internaţionale care avertizează faţă de pericolul călătoriilor în Ucraina, compania anunţă că a vândut până acum 150 de bilete. De asemenea, site-ul companiei care oferă informaţii despre călătoriile spre şi dinspre Ucraina are în fiecare lună 1,5 milioane de accesări, în creştere cu 50% faţă de cifrele de dinaintea războiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO