Business Internaţional

Turiştii din staţiunea bulgărească Sunny Beach ar trebui să se ferească de hoţii de buzunare

Turiştii din staţiunea bulgărească Sunny Beach ar...

Autor: Daniela Stoican

04.08.2014, 18:10 1144

Turiştii care vizitează staţiunea Sunny Beach de pe litoralul bulgăresc ar trebui să fie atenţi la tâlhari şi hoţi de buzunare. Avertizarea, care vine la începutul vârfului de sezon pentru litoralul bulgăresc, se adresează cetăţenilor britanici care călătoresc în străinătate şi a fost publicată pe site-ului Ministerului de Externe al Marii Britanii, scrie agenţia de ştiri bulgărească Novinite.

„A crescut numărul de tâlhării din camerele de hotel din Sunny Beach”, arată avertizarea. Turiştii britanici sunt sfătuiţi să îşi încuie camerele, inclusiv ferestrele şi uşa de la balcon, să nu ia obiectele de valoare cu ei pe plajă şi să le ţină în seif.

 „Evitaţi zonele în care operează prostituatele, mai ales noaptea târziu inclusiv parcările, zonele slab luminate şi zonele cu tufişuri şi copaci”, atenţionează ministerul. În Bulgaria prostituţia nu este ilegală.Turiştii sunt sfătuiţi să circule doar pe străzile principale şi să evite aleile şi scurtăturile în Sunny Beach. De asemenea, ei sunt avertizaţi să nu schimbe bani pe străzile din Sunny Beach, ci doar la punctele de schimb autorizate, de la bănci sau hoteluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO