Business Internaţional

Turnul Porsche, cea mai nouă atracţie pentru miliardari. Îţi poţi parca maşina direct în apartament. GALERIE FOTO

Turnul Porsche, cea mai nouă atracţie pentru miliardari. Îţi poţi parca maşina direct în apartament. GALERIE FOTO

Cum arată Porsche Design Tower

Autor: Ştefan Stan

05.01.2014, 16:01 2977

Peste 20 de miliardari ai lumii au cumpărat locuinţe în cea mai nouă clădire de lux din Miami, Porsche Design Tower, un zgârie-nori de 60 de etaje în care îţi poţi parca maşina direct în apartament, scrie Business Insider.

Piaţa imobiliară, şi în special cea de lux, a început să îşi revină în Miami, oraşul fiind cunoscut drept un centru al al stilului de viaţă luxos pentru vedete şi miliardari.

Porsche Design Tower este o clădire de apartamente de lux , care include un cinematograf, spa precum şi piscine în aproape fiecare balcon.

Cea mai notabilă caracteristică a clădirii vine din lifturile de maşini, care vor aduce miliardarii şi vechiculele lor luxoase chiar la uşa apartamentelor, permiţându-le să îşi parcheze automobilele într-un garaj “suspendat”, conectat la fiecare locuinţă.

Clădirea a fost construită de grupul german Porsche,  în colaborare cu grupul de construcţii Dezer Development din Florida. Porsche a acordat un împrumut de 214 milioane de dolari, cea mai mare sumă investită într-un proiect de construcţii după recesiune.

AFACERI DE LA ZERO