Business Internaţional

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Grecia din cauza unei ameninţări cu bombă

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă în Grecia...

Autor: Mihai Draghici

17.08.2018, 17:50 153

Un avion de pasageri care zbura din Egipt spre Germania a efectuat, vineri, o aterizare de urgenţă în Creta (Grecia) din cauza unei ameninţări cu bombă, informează presa germană.

Alerta cu bombă a vizat un avion al companiei germane Condor care efectua o cursă între staţiunea egipteană Hurghada şi Düsseldorf (Germania). Din cauza alertei, piloţii au decis aterizarea de urgenţă pe aeroportul din Chania, pe Insula elenă Creta, informează site-ul german T.online.de.

Compania aeriană Condor a confirmat, pentru agenţia DPA, că avionul, la bordul căruia erau 273 de pasageri, a aterizat în siguranţă în Grecia.

"Avionul a fost evacuat, pasagerii sunt nevătămaţi", a declarat un reprezentant al Poliţiei grece.

Alerta de securitate a fost declanşată după primirea unor informaţii care anunţau prezenţa unui dispozitiv exploziv la bordul aeronavei. Echipele pirotehnice au percheziţionat avionul, fără a găsi obiecte suspecte. Autorităţile elene vor efectua investigaţia în acest caz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO