Business Internaţional

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în nordul Pakistanului. Care este bilaţul victimelor până la această oră

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în nordul...

Autor: Mihai Draghici

07.12.2016, 14:24 48767

UPDATE: Armata pakistaneză a recuperat 36 de cadavre din zona în care s-a prăbuşit avionul de pasageri, anunţă surse militare citate de site-ul agenţiei Reuters.

"Eforturile de căutare continuă. Până acum au fost recuperate 36 de cadavre", a transmis Departamentul de comunicare al armatei pakistaneze.

Autorităţile au localizat resturile avionului de pasageri prăbuşit în nordul Pakistanului, iar ipoteza de a exista supravieţuitori este improbabilă, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Guvernului de la Islamabad.

Un avion de pasageri al unei companii aeriene pakistaneze s-a prăbuşit în nordul Pakistanului, afirmă surse citate de presa locală.

Avionul, aparţinând companiei Pakistan International Airlines, avea la bord peste 40 de persoane şi zbura din oraşul Chitral (nord) spre Islamabad.

Autorităţile aeronautice pakistaneze au anunţat dispariţia avionului care efectua Cursa PK-661.

Conform unor surse citate de presa locală, avionul s-a prăbuşit în regiunea Khyber-Pakhtunkhwa, în apropierea localităţii Havelian, situată la circa 15 kilometri sud de oraşul Abbottabad.

"Anunţăm cu regret că un avion de tip ATR-42, care efectua Cursa PK-661, având la bord circa 40 de persoane, a pierdut contactul cu turnul de control în drumul dinspre Chitral şi Islamabad. Depunem toate eforturile pentru localizarea avionului", a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene Pakistan International Airlines, citat de site-ul ziarului Pakistan Today.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO