Business Internaţional

Un cetăţean moldovan, printre persoanele care au fost rănite în urma atentatului de la Istanbul

Un cetăţean moldovan, printre persoanele care au fost...

Autor: Mircea Olteanu

02.01.2017, 18:09 98

"Am fost informat de omologul meu din Turcia că printre cei care au avut de suferit în urma atentatului terorist de la Istanbul, în noaptea de 31 decembrie, este şi un cetăţean al Republicii Moldova. Am solicitat Ministerului de Externe şi Ministerului Sănătăţii să colaboreze cu instituţiile de resort din Turcia în vederea acordării ajutorului necesar şi a asigurării unui tratament adecvat concetăţeanului nostru rănit în atacul terorist, dar şi a sprijinului necesar familiei acestuia," a anunţat premierul.

Pavel Filip a menţionat că autorităţile moldovene se află în comunicare permanentă cu instituţiile responsabile din Turcia şi a primit asigurări de la omologul său turc că se fac toate eforturile necesare pentru susţinerea cetăţeanului moldovean rănit.

Totodată, prim-ministrul a adăugat că "Republica Moldova condamnă cu fermitate acest act sângeros si transmitem condoleanţe familiilor şi autorităţilor turce."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO