Business Internaţional

Un copil s-a îmbolnăvit de coronavirus după ce a primit un autograf de un jucător NBA testat pozitiv

Un copil s-a îmbolnăvit de coronavirus după ce a...

Autor: Radu Stroe

14.03.2020, 17:27 72

Un copil de clasa a doua din Rhode Island a fost depistat cu coronavirus după ce a primit un autograf de la Rudy Gobert, unul dintre cei doi jucători infectaţi cu COVID-19 de la Utah Jazz.Un copil de clasa a doua din Rhode Island a fost depistat cu coronavirus după ce a primit un autograf de la Rudy Gobert, unul dintre cei doi jucători infectaţi cu COVID-19 de la Utah Jazz.

Doi jucători de la Utah Jazz, Rudy Gobert şi Donovan Mitchell, au fost diagnosticaţi cu coronavirus, iar Gobert se pare că este pacientul zero din NBA.

Se pare că tânărul fan NBA se simte bine.

Unii experţi spun că la momentul în care partida dintre Boston Celtics şi Utah Jazz a avut loc, jucătorul nu era contagios.

”Direcţia de Sănătate Publică ne-a anunţat că, având în vedere sănătatea jucătorilor la acel moment, este puţin probabil ca cineva din echipă să intre în contact cu jucătorii celor de la Jazz când ei erau contagioşi”, se arată în comunicatul emis de cei de la Celtics.

Având în vedere că tânărul fan Utah Jazz a luat autograful în ziua meciului, sunt şanse mici ca acel copil să fi intrat în contact cu virusul prin Rudy Gobert.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO