Business Internaţional

Un eurodeputat german atacă România: „Cum s-a putut aşa ceva?”

Un eurodeputat german atacă România: „Cum s-a putut...

Autor: Business Magazin

08.10.2022, 07:31 1059

Replica dată de Vlad Botoş europarlamentarului german, care a numit România ”Vestul sălbatic al Europei”, a fost aplaudată de toată sala

În cadrul dezbaterii din Parlamentul European privind aderarea României la Spaţiul Schengen, care a avut loc miercuri, eurodeputatul german Guido Reil a afirmat că „România este Vestul Sălbatic al Europei”.

Europarlamentarul USR Vlad Botoş a reacţionat, spunându-i că „este o neruşinare”, pe care nu o crede demnă de un german. La finalul replicii date de Vlad Botoş, participanţii la dezbatere au aplaudat.

În cadrul dezbaterii din Parlamentul European Guido Reil a ţinut un discurs jignitor la adresa României, prin care argumentează de ce aceasta nu ar trebui să fie acceptată în Schengen.

„În ultimul am fost de foarte multe ori în România, în drumul meu spre Ucraina, şi am cunoscut România. Aş dori să fiu politicos când spun că România este Vestul Sălbatic al Europei”, a declarat Guido Reil.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO