Business Internaţional

Un lider al opoziţiei germane a primit un tort în faţă, ca protest faţă de politica sa antiimigraţie

Un lider al opoziţiei germane a primit un tort în...

Autor: Roxana Maciuca

28.05.2016, 19:42 129

Vicepreşedintele partidului Die Linke (de stânga), Sahra Wagenknecht, a intrat sâmbătă în vizorul unui grup de activişti care se autointitulează "Iniţiativa Antifascistă: Torturi pentru Mizantropi".

Incidentul a avut loc la o întâlnire a partidului în Magdeburg. Gruparea a distribuit flyere prin care îşi explicau iniţiativa ca un protest faţă de declaraţiile lui Wagenknecht referitoare la situaţia imigranţilor din ţară şi a politicilor necesare în gestionarea acestei crize.

Wagenknecht a subliniat în mai multe rânduri că Germania trebuie să-şi stabilească nişte limite în privinţa capacităţii sale de găzduire a imigranţilor, declarând că "nu toţi refugiaţii pot veni în Germania".

Partidul Die Linke este cea mai mare formaţiune politică a opoziţiei germane, dar popularitatea sa a scăzut, în contextul în care partidul naţionalist Alternativa pentru Germania câştigă din ce în ce mai mulţi susţinători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO