Business Internaţional

Un mare jucător auto internaţional calcă pedala de acceleraţie. Şeful Rolls-Royce: Cererea pentru maşini de lux a revenit

Un mare jucător auto internaţional calcă pedala de...

Autor: Dorin Oancea

02.09.2020, 14:30 107

Cererea pentru maşinile de lux Rolls-Royce este în creştere, ajutată de vânzările din Asia, spune directorul executiv al companiei, care s-a declarat optimist cu privire la perspectivele pentru anul viitor, relatează Reuters.

Pandemia de coronavirus a lovit încrederea consumatorilor şi a închis reprezentanţele auto.

Torsten Muller-Otvos a precizat că Rolls-Royce a fost prima companie auto care a reluat producţia auto în Regatul Unit, pe 4 mai.

"Vedem acum o zonă de afaceri foarte bună care îşi revine ăn Asia, dar şi Europa se întoarce pe drumul cel bun, iar America tocmai a obţinut rezultate excelente în iulie şi august", a spus şeful Rolls-Royce Motor, firmă deţinută de BMW. „Sunt destul de optimist în privinţa anului 2021, avem deja comenzi importante.”

Muller-Otvos a declarat că compania sa nu intenţionează să renunţe la producţia din Regatul Unit din cauza Brexit. „Aş spune că facem parte din bijuteriile coroanei industriale britanice”, a spus el. „Din acest motiv, Rolls-Royce aparţine Marii Britanii.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO