Business Internaţional

Un producător al celebrului serial Narcos a fost împuşcat mortal în Mexic, în timp ce încerca să găsească noi locaţii pentru filmări

Un producător al celebrului serial Narcos a fost...

Autor: Ştefan Stan

18.09.2017, 00:01 16015

Un producător al celebrului serial Narcos a fost ucis într-o zonă rău famată din Mexic, în timp ce încerca să găsească noi locaţii pentru filmări.

Muñoz Portal a fost împuşcat, şi a fost găsit de autorităţi lângă maşina sa în San Bartolo Actopan, o zonă cu o rată extrem de ridicată a criminalităţii din Mexic. Numai în luna iulie au fost raportate 182 de crime, raportat la o populaţie de 120.000 de locuitori. Monoz era un producător profesionist, care înainte să lucreze pentru Netflix, a lucrat la pelicule precum Sicario, Spectre, Fast&Furious sau Apocalypto.  

El a fost împuşcat de mai multe ori, iar un prieten de-al acestuia, care a cerut să rămână anonim, a spus pentru cotidianul britanic Independent că ”o persoană care se vedea că nu este din zonă, cu o cameră de filmat, ar putea să îi fi speriat pe localnici”.

Alte voci spun că găştile cartelurilor de droguri ar fi vinovate pentru moartea acestuia. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO