Business Internaţional

Un român din Marea Britanie a purtat flacăra olimpică la Leeds

Un român din Marea Britanie a purtat flacăra olimpică la Leeds

Autor: Luminita Turcu

29.06.2012, 14:29 290

Dan Alexandru Dumitru a fost selecţionat de Lloyds Bank, cel de-al treilea sponsor şi partener oficial al Jocurilor Olimpice, ca urmare a nominalizării făcute de membrii Parohiei Ortodoxe "Sf. Macarie cel Mare" din Leeds, pentru întreaga activitate de voluntariat pe care a desfăşurat-o în ultimii cinci ani prin participarea la diverse competiţii sportive în scopuri caritabile.

După eveniment, Dan Alexandru Dumitru a declarat că este mândru că s-a numărat printre purtătorii flacării olimpice: "Cuvintele nu sunt de ajuns să vă explic ce a însemnat pentru mine purtarea flăcării olimpice pentru toţi românii din Marea Britanie, dar a fost o şansă unică. Mă bucur că am văzut steagul României şi mulţi români în centrul oraşului Leeds. Cred din tot sufletul că flacăra olimpică va fi un exemplu pentru generaţiile de români care vor veni aici şi vor putea spune că şi românii fac lucruri minunate în Marea Britanie".

Jocurile Olimpice de la Londra se vor desfăşura între 27 iulie şi 12 august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO