Business Internaţional

Un tandem surpriză la alegerile prezidenţiale din SUA: Clinton-Obama în 2020? Un fost oficial al Casei Albe spune că este posibil

Un tandem surpriză la alegerile prezidenţiale din SUA:...

Autor: Eduard Ivanovici

10.05.2020, 11:06 1995

Douglas MacKinnon, un fost reprezentant al Casei Albe şi Pentagonului şi membru al Partidului Republican, a declarat că Hillary Clinton ar putea candida la preşedinţia Statelor Unite cu ajutorul fostului preşedintele Barack Obama, conform MarketWatch.

„Vremurile disperate cer măsuri disperate. Pentru democraţi, un moment cu adevărat disperat ar fi dacă Joe Biden este forţat să se retragă din cursa prezidenţială. În timp ce fostul vicepreşedinte reprezintă posibila propunere a Partidului Democrat împotriva preşedintelui Trump în noiembrie, nominalizarea sa este departe de a fi oficială”, a declarat Douglas MacKinnon.

El a citat trei obstacole care i-ar putea sta în drumul către Casa Albă: vârsta lui Biden (77 de ani), acuzaţiile sexuale lansate de Tara Reade şi controversele privind afacerile fiului său, Hunter Biden.

Dacă Biden se retrage înainte convenţiei Partidului Democrat, delegaţii vor numi noul candidat.

„O anumită combinaţie, cu adevărat unică, poate opri brusc această discuţie: Hillary Clinton drept candidat, sprijinită de Barack Obama”, spune MacKinnon.

„Acum, înainte să vă daţi ochii peste cap, lăsaţi ideea să îşi facă loc pentru un moment în mintea voastră şi faceţi nişte calcule simple cu voturi şi state cheie. Nu contează cum le adunaţi, scădeţi sau împărţiţi, rezultatul poate să îi aducă probleme lui Donald Trump.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO