Business Internaţional

Lidl vinde un tip de vin spumant, cu un preţ de 40 de lei, care a primit aceeaşi distincţie pe care o au 40 de şampanii de top

Lidl vinde un tip de vin spumant, cu un preţ de 40 de...
30.07.2017, 11:15 4773

Lidl vinde un tip de vin spumant (Crémant) care a primit aceeaşi distincţie pe care o au 40 de şampanii de top, potrivit Business Insider. Crémant de Bourgogne Blanc NV se vinde cu 7,99 lire sterline (aproximativ 40 de lei) în Marea Britanie şi a primit recunoaşterea ”Silver Outstanding” la Competiţia Internaţională de Vinuri şi Băuturi Alcoolice (International Wine & Spirits Competition - IWSC). Un alt câştigător al aceluiaşi premiu a fost şampania Veuve Clicquot 2008 vintage Champagne, care se vinde cu peste 50 de lire sterline, observă jurnaliştii de la Business Insider.

Un crémant este produs printr-un procedeu similar cu şampania: în aceeaşi metodă, folosind acelaşi tip de struguri, potrivit Lidl.

Reprezentanţii retailerului german Crémant de Bourgogne Blanc NV este "uscat cu multă aromă; are o aciditate bine integrată şi un gust sec, persistent.” 

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO