Business Internaţional

Unde vor să lucreze nemţii: SAP ia faţa giganţilor precum Daimler sau BMW în clasamentul locurilor de muncă

Unde vor să lucreze nemţii: SAP ia faţa giganţilor...

Autor: Alex Ciutacu

13.04.2019, 21:11 981

Firmele de consultanţă, companiile auto şi companiile de comerţ online sunt principalele alegeri ale angajaţilor nemţi în topul companiilor germane realizat prin analiza LinkedIn, potrivit CNBC.

Companiile mari autohtone domină top 10 pe 2019, cu Zalando, Deutsche Telekom şi Deutsche Bank prezente în calsament.

Pentru a realiza „Top Companii”, platforma LinkedIn a urmărit patru piloni principali pentru fiecare companie, şi-anume gradul de interes şi de implicare pe care îl prezintă un business, precum şi procesul de recrutare sau fluctuaţia personalului.

Cu o bază de utilizatori ce trece de 610 milioane persoane, LinkedIn realizează astfel de topuri pentru a vedea ce companii se potrivesc mai bine cu ce ţări.

Pentru Germania, pe locul 1 s-a situat anul acesta gigantul SAP. Cu o forţă de muncă de peste 96.000 de oameni la nivel global, SAP a fost pusă pe primul loc atât de LinkedIn cât şi de platforma Glassdoor. Businessul de servicii şi produse software investeşte anual circa 100 de milioane de dolari în dezvoltarea angajaţilor pentru a avea o fluctuaţie redusă. Mai mult, compania oferă condiţii flexibile de lucru şi un pachet generos de beneficii.

Citeşte continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO