Business Internaţional

Unul dintre cei mai excentrici miliardari. Hobby-urile sale l-au adus de mai multe ori la un pas de moarte

Unul dintre cei mai excentrici miliardari. Hobby-urile...

Autor: Andra Stroe, Business Magazin

15.09.2019, 21:45 359

A traversat oceanul Atlantic într-un balon cu aer cald, a sărit cu o coardă de bungee-jumping de pe acoperişul Casino Palms din Las Vegas, pentru a sărbători zborul inaugural al uneia dintre companiile sale aeriene, şi are nenumărate apariţii în ţinute nonconformiste. Este vorba de controversatul Richard Charles Nicholas Branson, fondatorul Virgin Group, magnatul care a pornit o carieră de miliarde la doar 16 ani.

Fondatorul Virgin Group - business care controlează peste 400 de companii, este cunoscut mai ales pentru stilul de viaţă excentric. În documentarul său - "Nu privi în jos" - el vorbeşte despre una dintre cele mai primejdioase experienţe pe care le-a avut, şi anume traversarea Oceanului Atlantic într-un balon cu aer cald pentru a doborâ recordul mondial.

Branson este, de asemenea, un fan al kite-surfing-ului, aşa că a străbătat Canalul Mânecii în 2012, devenind cea mai vârstnică persoană care a obţinut o astfel de performanţă.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO