Business Internaţional

Unul dintre liderii politici ai Iranului avertizează că armata iraniană va distruge Israelul în cazul unui conflict cu SUA: "Dacă ne atacă Statele Unite, doar o jumătate de oră va rămâne din viaţa Israelului"

Unul dintre liderii politici ai Iranului avertizează că...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

01.07.2019, 18:43 793

Armata iraniană va distruge Israelul într-o jumătate de oră în cazul în care Statele Unite vor lansa atacuri asupra Iranului, a avertizat, luni, Mojtaba Zolnour, unul dintre liderii Parlamentului de la Teheran.

"Dacă ne atacă Statele Unite, doar o jumătate de oră va rămâne din viaţa Israelului", a declarat Mojtaba Zolnour, preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională şi Politică Externă din Parlamentul Iranului, citat de agenţia de presă Mehr şi de cotidianul Times of Israel.

Administraţia din Iran a anunţat, luni, depăşirea limitei stocurilor de uraniu îmbogăţit stabilită prin Acordul nuclear semnat cu marile puteri. "Dacă ţările europene fac ce trebuie, decizia noastră este reversibilă", a declarat Mohammad Javad Zarif, ministrul iranian de Externe, citat de agenţia IRNA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO