Business Internaţional

UPDATE: Bilanţul exploziei din Volgograd a crescut la 12 morţi şi 28 de răniţi

UPDATE: Bilanţul exploziei din Volgograd a crescut la 12...

Autor: Iuliana Enache

30.12.2013, 09:24 582

Bilanţul exploziei produse luni dimineaţă într-un troleibuz în oraşul Volgograd s-a ridicat la 12 morţi şi 28 de răniţi, a anunţat Ministerul rus al Sănătăţii, citat de agenţia Itar-Tass, în pagina electronică.

Două dintre persoanele rănite au murit la spital, ceea ce a ridicat bilanţul victimelor la 12. Potrivit ultimelor informaţii oferite de reprezentantul Ministerulul Sănătăţii, Oleg Salagai, alte 28 de persoane rănite a fost internate în spital.

Atacul de luni s-a produs la o oră de vârf pe una dintre cele mai aglomerate străzi ale oraşului. Numeroşi locuitori, care s-au adunat în spatele cordonului amplasat de poliţie la locul exploziei susţin că în troleibuz se aflau mulţi elevi care mergeau la şcoală.

"A fost un zgomot puternic, apoi o lumină şi tot drumul era în fum. Trecătorii nu au înţeles ce s-a întâmplat, într-o primă fază. Dar apoi, când au văzut flăcările ieşind din troleibuz şi cadavrele victimelor în jur, au fost îngroziţi", a declarat una dintre martorele oculare, Polina.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-a întâlnit cu Aleksandr Bortnikov, şeful serviciilor ruse de securitate, iar acesta din urmă l-a informat în legătură cu explozia produsă luni dimineaţă la Volgograd, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei Dmitri Peskov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO