Business Internaţional

„Urzeala fanilor”: Peste 300.000 de fani ai cunoscutului serial sunt nemulţumiţi de ultimul sezon şi au semnat o petiţie pentru a fi refăcut

„Urzeala fanilor”: Peste 300.000 de fani ai...

Autor: Iulian Tenchiu

19.05.2019, 21:38 427

Ultimul episod al serialului „Games of Thrones” produs de HBO a dezamăgit profund fanii serialului. Din acest motiv fanii au creat o petiţie pentru refacerea ultimului sezon, care a reuşit să adune peste 300.000 de semnături, scrie CNBC.

 Petiţia online a fost lansată joia trecută, dar a doar în această miercuri a câştigat avânt, înregistrând peste 250.000 de semnături în mai puţin de 24 de ore. Ultimele şapte sezoane al serialului american se bazează pe romanele cunoscutului George R.R. Marin, în timp ce sezonul opt este scris de scenariştii  David Benioff şi D.B. Weiss., care, potrivit fanilor, au distrus serialul.

Dimineaţa la ora 8:30 petiţia a adunat aproximativ 310.000 de semnături.

Ultimul sezon este ţinta recenziilor negative mai ales datorită faptului că scenariştii se grăbesc să termine serialul şi distrug personaje a căror evoluţie şi poveste s-a conturat timp de 7 sezoane.

„Povestea s-a desfiinţat, personajele s-au transformat în caricaturi şi nimeni nu mai crede că serialul va avea un final acceptabil”, a declarat unul dintre semnatarii petiţiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO