Business Internaţional

Vaslui: O viitură a distrus porţiuni întregi din DE 581; maşini purtate de ape zeci de metri

Vaslui: O viitură a distrus porţiuni întregi din DE...

Autor: Departamentul Corespondenti

01.06.2016, 09:28 5908

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, o viitură puternică a distrus un podeţ şi a dislocat aproximativ 100 de metri din Drumul European 581.

Cele mai periculoase forţe speciale din lume

“În zona localităţii Creţeşti, drumul a fost spulberat efectiv de apă, fiind distrus până la stratul de beton. Două maşini au fost purtate de viitură zeci de metri. Drumul a fost blocat în cursul nopţii, dar traficul a fost reluat în această dimineaţă pe un singur sens, pentru toate categoriile de autovehicule. La faţa locului intervin lucrători de la Drumurile Naţionale. Se lucrează la remedierea situaţiei, sperăm ca până diseară să putem relua traficul pe ambele sensuri şi în zilele următoare să turnăm un nou covor asfaltic”, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, prefectul Daniel Olteanu.

Închisoarea unde deţinuţii sunt atât de înfricoşători încât nici gardienii nu intră. Instituţia este păzită doar la exterior de poliţişti

Drumul European 581 este intens circulat, acesta făcând legătura cu Republica Moldova. În cursul nopţii a fost închis, iar şoferii care mergeau spre Vama Albiţa au fost orientaţi pe o rută ocolitoare. Mulţi au preferat însă să înnopteze pe drum şi să aştepte reluarea traficului.

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO