Business Internaţional

Veste bună de la RIO, după o serie de dezamăgiri: echipa feminină de spadă s-a calificat în semifinale la Jocurile Olimpice

Veste bună de la RIO, după o serie de dezamăgiri:...

Autor: Iulian Coşuleţu

11.08.2016, 17:36 81

Echipa de spadă a României s-a calificat dramatic în semifinale, după un minut de aur. Ana Maria Popescu a tras în primul releu cu Kelly Hurley, câştigat de sportiva din România cu scorul de 3-1. A venit rândul Simonei Pop, care a intrat pe planşă împotriva lui Courtney Hurley şi a desprins România la 7-4.

După un rezultat alb între Simona Gherman şi Katharine Holmes, în releul patru, Simona Pop a cedat, 4-5, în faţa lui Kelley Hurley. Înaintea ultimului releu, unde au tras Ana Maria Popescu şi Courtney Harley, România a intrat în avantaj, 16-15, însă tricolorele au trecut prim mari emoţii. Cu un minut şi jumătate până la final, reprezentanta Statelor Unite conducea cu 23-20, însă Ana Maria a reuşit trei tuşe consecutive şi a trimis meciul în minutul de aur.

România a avut prioritate, dar Ana a realizat tuşa care a calificat echipa în semifinale, unde spadasinele tricolore vor întâlni câştigătoarea dintre Rusia şi Franţa.

RELEU 1: Ana Maria Popescu - Kelly Hurley 3-1

RELEU 2: Simona Pop - Courtney Hurley 4-3

RELEU 3: Simona Gherman - Katharine Holmes 0-0

RELEU 4: Simona Pop - Kelly Hurley 4-5

RELEU 5: Ana Maria Popescu - Katharine Holmes 0-0

RELEU 6: Simona Gherman - Courtney Hurley 2-0

RELEU 7: Simona Pop - Katharine Holmes 0-2

RELEU 8: Simona Gherman - Kelly Hurley 3-4

RELEU 9: Ana Maria Popescu - Courtney Hurley 7-8

MINUT DE AUR: Ana Maria Popescu - Courtney Hurley 1-0

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO