Business Internaţional

Veste proastă pentru parizieni. Spectacolul de artificii de Revelion a fost anulat şi în acest an

Veste proastă pentru parizieni. Spectacolul de artificii...

Autor: Alexandru Stan

18.12.2021, 19:10 49

Tradiţionalul foc de artificii care era programat pentru 31 decembrie la Paris a fost anulat, a anunţat sâmbătă Primăria Parisului, conform publicaţiei BFM Paris.

În cadrul unei conferinţe de presă, prim-ministrul Franţei Jean Castex a cerut primarilor să renunţe la festivităţile de Anul Nou din cauza valului de infectări cu Omicron.

„Parisul, în urma anunţurilor guvernului şi la invitaţia poliţiei şi a autorităţilor sanitare, anunţă că festivităţile din 31 decembrie pe Champs-Élysées vor fi anulate. Concertul DJset şi spectacolul de artificii nu vor mai avea loc”, a anunţat primăria într-un comunicat de presă.

„Sperăm ca anul 2022 să ne permită să sărbătorim împreună momente fericite şi, între timp, vă dorim să împărtăşiţi cu cei dragi sărbători minunate de sfârşit de an”, a spus primarul.

Înainte de pandemie, Parisul era unul dintre cele mai spectaculoase oraşe în noaptea de Revelion datorită focului de artificii ce lumina Turnul Eiffel, a spectacolelor cu lumini pe Arcul de Triumf, dar şi datorită spectacolelor şi paradelor de la Disneyland.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO