Business Internaţional

Vestea demiterii a venit pe neaşteptate pentru Rex Tillerson. Donald Trump nu i-a spus motivul deciziei, dar speră că ”Rex Tillerson va fi mai fericit acum"

Vestea demiterii a venit pe neaşteptate pentru Rex...

Autor: Mihai Draghici

13.03.2018, 15:53 264

Preşedintele SUA, Donald Trump, nu a avut nicio discuţie cu secretarul de Stat, Rex Tillerson, şi nu i-a comunicat motivul demiterii, afirmă un oficial de rang înalt din cadrul Departamentului de Stat.

"Rex Tillerson intenţiona să rămână în funcţie", a declarat subsecretarul de Stat pentru Diplomaţie Publică şi Afaceri Publice, Steven Goldstein.

"Secretarul de Stat nu a discutat cu preşedintele şi nu cunoaşte motivele demiterii, dar este recunoscător pentru că a avut oportunitatea de a fi în slujba ţării", a precizat Goldstein.

Într-o declaraţie făcută după anunţul demiterii lui Rex Tillerson, Donald Trump a explicat că a luat "de unul singur" hotărârea de a-l destitui pe Rex Tillerson. "Sper că Rex Tillerson va fi mai fericit acum", a spus Donald Trump, referindu-se la disputele pe care le-a avut cu secretarul de Stat, dar reiterând că apreciază activitatea acestuia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO