Business Internaţional

Veşti proaste pentru fanii MMA: Irlandezul Conor McGregor s-a retras

Veşti proaste pentru fanii MMA: Irlandezul Conor...

Autor: Răzvan Stîngă

26.03.2019, 10:12 147

Conor McGregor a decis să pună stop carierei de sportiv la 30 de ani. Fostul campion a făcut anunţul marţi, pe pagina personală de Twitter, spre nemulţumirile fanilor. Aceştia răspund postării prin mesaje de susţinere, dar irlandezul pare destul de hotărât.

”Hei, băieţi, un anunţ rapid. M-am decis să mă retrag din MMA. Le doresc tuturor vechilor mei colegi să meargă mai departe. Mă alătur partenerilor mei, care s-au retras deja”, sună anunţul făcut de McGregor.

Anunţul surprinzător vine la câteva luni după ce irlandezul anunţa că vrea revanşa, după înfrângerea dureroasă în faţa lui Khabib Nurmagomedov. Nu a dorit să apară la conferinţa de presă de după meci şi a avut o scurtă discuţie cu Dana White, preşedintele UFC. Ulterior, Conor McGregor rupea tăcerea printr-un scurt mesaj postat tot pe Twitter: "Bună lovitură. Abia aştept revanşa!".

Main eventul UFC 229 a fost lupta dintre McGregor, reîntors în luptele în cuşcă după 23 de luni, şi Nurmagomedov. Irlandezul a fost învins în runda a patra, dar de aici s-a declanşat un scandal de proporţii. Rusul a sărit în mulţime şi l-a atacat pe Dillan Danis, un personaj din echipa lui Conor care-l jignise pe Khabib, după care cei din staff-ul lui Nurmagomedov l-au lovit pe cel poreclit Notorious.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO