Business Internaţional

Vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence: SUA vor anunţa în zilele următoare cele mai dure sancţiuni împotriva Coreei de Nord

Vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence: SUA vor...

Autor: Marian Avram, Mediafax

07.02.2018, 12:22 172

Pence, care se află într-o vizită oficială în Japonia, va participa şi la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud.

”Statele Unite vor anunţa în curând cele mai dure şi agresive sancţiuni economice împotriva Coreei de Nord. Vom continua să izolăm Coreea de Nord până când va renunţa la programele sale balistice şi nucleare”, a declarat vicepreşedintele american.

Pence i-a dat asigurări premierului nipon Shinzo Abe că SUA îşi menţin angajamentul pentru a denucleariza Peninsula Coreea.

”Statele Unite sunt cu voi în această provocare. Vom continua să stăm umăr la umăr cu oamenii din Japonia, cu oamenii din Coreea de Sud şi cu aliaţii şi partenerii noştri din regiune până când vom atinge obiectivul de a denucleariza Peninsula Coreea. Forţele armate ale Statelor Unite vor continua să asigure protecţia Japoniei”, i-a transmis Pence premierului nipon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO