Business Internaţional

Victorie dramatică: Tenismena Ana Bogdan câştigă la Monterrey după o revenire miraculoasă

Victorie dramatică: Tenismena Ana Bogdan câştigă la...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

03.04.2018, 11:17 396

Bogdan, a 6-a favorită de la Monterrey, a avut parte de un meci extrem de dificil în ciuda locului slab pe care adversara ei îl ocupa în clasament. Mai mult, Rrmânca se impusese lejer în precedentele două întâlniri directe, însă de această dată a fost pusă la grea încercare, triumfând cu mari emoţii, scor 4-6, 6-4, 7-6(5). Dornică să impresioneze în faţa conaţionalilor săi, Rodriguez a surprins-o pe Ana printr-un tenis foarte curajos.

Ana a avut 5-3 în decisiv şi îşi putea face viaţa mult mai uşoară, însă nu s-a putut concentra nici în momentul în care a avut două mingi de meci, la scorul de 5-4. Victoria Rodriguez a trimis partida în prelungiri şi a venit rândul ei să irosească o minge de meci la 5-6, atunci când a obligat-o pe Bogdan să servească pentru tie-break. Iar suspansul s-a prelungit.

Românca s-a aflat în mare dificultate în tie-break-ul decisiv, dar a revenit miraculos după ce a fost condusă cu 4-0. Rodriguez a clacat, iar de la 5-3 nu a mai luat nici măcar un punct: victorie în două ore şi 25 de minute pentru Bogdan, care în faza următoare se va duela cu Sara SorribesTormo (Spania, 115 WTA) sau Tereza Martincova (Cehia, 145 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO