Business Internaţional

Vila lui Al Capone, scoasă la vânzare pentru 8,5 milioane de dolari. Galerie Foto

Vila lui Al Capone, scoasă la vânzare pentru 8,5 milioane de dolari

Vila lui Al Capone, scoasă la vânzare pentru 8,5 milioane de dolari

Autor: Cătălina Butan

09.02.2014, 14:16 868

Vila în care a murit gangsterul american Al Capone, situată în oraşul Miami din Statele Unite , a fost scoasă la vânzare cu 8,5 milioane de dolari, la doar şase luni după ce actualul proprietar a cumpărat-o cu 7,4 milioane de dolari, scrie Reuters.

Vila este cunoscută ca fiind locul unde a murit gangsterul Al Capone după ce a fost eliberat din închisoarea Alcatraz şi unde se spune că a plănuit masacrul de St.Valentin. Proprietatea este situată în Palm Island şi ocupă o suprafaţă de 920 de metri pătraţi.

Actualul proprietar a cumpărat casa cu doar şase luni în urmă pentru suma de 7,4 milioane de dolari. Al Capone, care a ridicat o întreagă avere din comerţul ilegal cu băuturi alcolice în perioada prohibiţiei din America, a cumpărat proprietatea în anul 1928 cu 40.000 de dolari. După moartea sa, în 1947, casa a rămas în proprietatea familiei sale până în anii 70`, când a fost cumpărată de un pilot al companiei Delta Airlines.

Citiţi aici istoria lui Al Capone, “un gangster prin excelenţă”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO