Business Internaţional

Virginia Ruzici, singura campioană a României în turneul de la Roland Garros, e convinsă că Halep se poate impune în finală

Virginia Ruzici, singura campioană a României în...

Autor: Octavian Vasilescu

09.06.2018, 11:47 232

Simona Halep (1 WTA) şi Sloane Stephens (10 WTA) se vor înfrunta, de la ora 16:00, în finala turneului de la Roland Garros. Meciul va putea fi urmărit de iubitorii sportului alb de la noi, în Mega Mall, modernul centru aflat pe B-dul Pantelimon, lângă Naţional Arena. 

"La 40 de ani de la succesul meu aici, la zece ani de la victoria ei aici (n.r. - titlul câştigat în 2008 de Simona Halep la Roland Garros, junioare) cred că este un an bun. Sperăm. Da, este un an bun pentru asta, pentru victorie. Cred asta", spune Virginia Ruzici, singura campioană a României în turneul de la Roland Garros şi cea pe urmele căreia încearcă să calce Simona Halep, odată cu a treia finală a carierei, la Paris.

ProSport: Ce îi trebuie Simonei pentru ca a treia finală de la Roland Garros să fie cu noroc? Ce să fie diferit faţă de precedentele două?
Virginia Ruzici: Acelaşi lucru. Am văzut-o rar jucând atât de solid, să ia mingea atât de rapid, să fie atât de agresivă şi să ajungă atât de rapid în teren. Am văzut-o foarte concentrată, nu a lăsat adversara să revină în meci. Asta îmi doresc - să o văd concentrată. O cunoaşte bine pe Stephens. Au jucat de două ori anul trecut, a învins-o pe ciment şi, deci, are un avantaj psihologic în faţa ei. Dar... fiecare meci e un alt meci", spune Vrginia Ruzici. Evident, Simona este favorită. Sperăm din suflet ca, de această dată să fie pentru ea.

Finala dintre Simona Halep şi Sloane Stephens va avea loc sâmbătă, începând cu ora 16:00, ora României. Meciul va putea fi urmărit de iubitorii sportului alb de la noi, în Mega Mall, modernul centru aflat pe B-dul Pantelimon, lângă Naţional Arena.

Evenimentul pus la cale de Eurosport, ProSport şi Kiss FM va avea invitaţi de marcă din sportul românesc, care vor urmări partida pe un ecran imens, în comentariul specialiştilor Eurosport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO