Business Internaţional

Vladimir Putin lansează un avertisment către Occident: Sper ca nimeni să nu depăşească „liniile roşii” în relaţia cu Rusia

Vladimir Putin lansează un avertisment către Occident: Sper ca nimeni să nu depăşească „liniile roşii” în relaţia cu Rusia

Autor: Mihai Draghici

21.04.2021, 14:39 153

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a avertizat, miercuri, ţările occidentale să nu depăşească "liniile roşii" în abordarea faţă de Rusia, denunţând recentele acţiuni "neprietenoase", în contextul tensiunilor cu Statele Unite, NATO şi Uniunea Europeană.

"Acţiunile neprietenoase împotriva Rusiei continuă. Unele ţări au dezvoltat un obicei foarte prost de a ofensa Rusia la fiecare ocazie şi, de cele mai multe ori, fără niciun motiv. Pare a fi un nou sport: cine reuşeşte să spună ceva mai tare decât alţii", a declarat Vladimir Putin, în discursul anual despre "Starea Naţiunii" rostit în Adunarea Federală, Parlamentul Rusiei.

"Trebuie să spun următorul lucru: noi avem răbdare, responsabilitate, profesionalism, încredere în noi înşine şi în corectitudinea noastră, precum şi în logica normală atunci când luăm decizii. Dar sper că nimeni nu va decide să depăşească aşa-numitele «linii roşii» în relaţiile cu Rusia şi vom defini liniile roşii în fiecare situaţie", a avertizat Vladimir Putin, conform agenţiei Tass.

AFACERI DE LA ZERO