Business Internaţional

Vladimir Putin: Politica Statelor Unite de a impune sancţiuni este un semn de slăbiciune

Vladimir Putin: Politica Statelor Unite de a impune...

Autor: Marian Avram, Mediafax

07.03.2018, 13:06 106

”Statele Unite ne-au inclus pe toţi pe o listă neagră şi acum ne cataloghează drept inamici. Acesta este un semn de slăbiciune, nu de putere. Lucrurile nu funcţionează aşa, este o manifestare a incompetenţei”, a declarat Putin.

În ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele Statelor Unite, Putin a precizat că nu este dezamăgit de Donald Trump, ci de sistemul impredictibil al relaţiilor bilaterale.

”Nu, nu sunt dezamăgit. La nivel personal, Trump a lăsat o impresie foarte bună. Eu nu sunt dezamăgit de omolog, ci de întregul sistem. Nu pot fi altfel decât dezamăgit de acest lucru deoarece s-a dovedit a fi ineficient şi distructiv. Este greu să gestionezi un astfel de sistem impredictibil”, a afirmat preşedintele rus.

”Cred că Trump este un om rezonabil. Este posibil să închei înţelegeri cu el. Pe viitor este posibil să ajungem şi la compromisuri”, a adăugat liderul de la Kremlin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO