Business Internaţional

Wimbledon 2019 | Simona Halep va lua parte la finala masculină, dintre Djokovic şi Federer

Wimbledon 2019 | Simona Halep va lua parte la finala...

Autor: Radu Stroe

14.07.2019, 14:52 135

Organizatorii turneului de la Wimbledon au publicat, duminică, pe contul oficial de Twitter, o fotografie cu Simona Halep, păşind spre Arena Centrală, locul finalei dintre Roger Federer (nr. 3 ATP) şi Novak Djokovic (nr.1 ATP).

În fotografia postată de oficialii Wimbledon, Simona apare afişând un zâmbet larg. Sportiva este îmbrăcată într-o rochie roz foarte elegantă. Românca poartă în piept insigna, simbolul faptului că sâmbătă seară a devenit membră la All England Club. Fotografia era însoţită de mesajul: ”A început să se folosească deja de calitatea de membru.”

Duminică seară, campioana va lua parte la Dineul Campionilor. La conferinţa de presă care a avut loc după încheierea finalei, Simona Halep a fost întrebată dacă şi-a pregătit ţinuta pentru petrecere, însă campioana de la Wimbledon a recunoscut că se va ocupa de aceste detalii în ziua evenimentului: ”Mă ocup duminică, variante sunt destule şi sper să aleg o rochie frumoasă”, a mărturisit românca.

Halep a vorbit şi despre dansul campionilor, care are loc între câştigătorii probelor individuale de la Wimbledon: “Am înţeles că nu mai este, doar dacă te invită băiatul, aşa că aştept invitaţii!”

Finala masculină este programată duminică de la ora 16:00, între Novak Djokovic şi Roger Federer.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO