Business Internaţional

Zece destinaţii spectaculoase de vacanţă care au intrat în cele mai importante topuri de „travel" din lume. Galerie FOTO

Galerie foto integrală, cele mai spectaculoase destinaţii de vacanţă din lume

Autor: Greta Bogdan

10.07.2016, 10:34 1270

1. Plitvice Lakes National Park (Parcul Naţional Lacurile Plitvice) este cel mai vechi parc naţional din sud-estul Europei şi cel mai extins din Croaţia. Acesta a fost înfiinţat în 1949 şi este situat în zona carstică muntoasă din centrul Croaţiei, la graniţa dintre Bosnia şi Herţegovina. Importanta legătură rutieră nord-sud care trece prin zona parcului leagă Croaţia continentală de regiunea de pe coasta Adriaticii.

2. Eilean Donan Castle este unul dintre cele mai cunoscute castele din Scoţia, dar şi una dintre emblemele ţării, primind anual cei mai mulţi vizitatori.

3. Westin Maui Resort & Spa este un complex de lux din Maui, Hawaii, SUA, care le oferă turiştilor un set complet de servicii printre care  piscine, săli de gimnastică, spa, diferite activităţi pentru juniori şi săli pentru desfăşurarea evenimentelor speciale.

4. Marble Caverns of Carrera Lake, Chile este considerată una dintre cele mai frumoase lanţuri de peşteri din lume, însă, după cum era de aşteptat, este necesară o călătorie foarte lungă până acolo. Turiştii trebuie să zboare din Capitala Santiago aproape 1.300 de kilometri până în cel mai apropiat mare oraş, Coyhaique şi să conducă apoi peste 300 kilometri înspre sud, până la lac.

5. Hardanger Bridge, Norvegia sau „Podul din nori”, este cel mai lung pod suspendat din Norvegia, având o lungime de 1.380 de metri. Podul leagă oraşele norvegiene Oslo şi Bergen.

 

Surse:freeimageandvideo.blogspot.royouramazingplaces.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO