Business Internaţional

Zece idei de cadouri ideale de Valentine’s Day pentru ea şi el

Zece idei de cadouri ideale de Valentine’s Day pentru...

Autor: Bianca Dorobanţu

13.02.2016, 14:15 1709

Există multe legende care spun istoria Sfântului Valentin în diferite moduri, însă un lucru este cert: toate se rezumă la sărbătorirea iubirii. Această sărbătoare a fost împrumutată de la americani şi este ziua în care îndrăgostiţii îşi celebrează dragostea. Pentru că  Valentine’s Day se apropie, iar alegerea cadoului perfect pentru persoana iubită poate fi o adevărată provocare, noi vă propunem zece sugestii de cadouri ideale, pentru ea şi pentru el.

Pentru el:

1. Un ceas-întotdeauna conferă o notă de eleganţă şi completează ţinuta oricărui bărbat, mai ales în cazul unei cine romantice cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

2. Un stick de memorie-soluţia utilă pentru stocarea datelor pe termen lung, poate fi transportat cu uşurinţă oriunde şi oricând, chiar şi într-un portofel.

3. O cravată-accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat, mai ales de la ţinutele elegante.

4. O sticlă de whiskey sau de vin roşu-alături de două pahare garantează o seară de neuitat împreună.

5. Un portofel din piele-elegant şi util, Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru a-i oferi celui drag un nou portofel în care să îşi ce are mai de preţ.

 

Pentru ea:

1. O zi la spa-o surpriză plăcută şi relaxantă care va fi apreciată cu siguranţă.

2. O pernă în formă de inimă sau pe care să fie inscripţionat un mesaj de dragoste-potrivită pentru femeile mai romantice, care le va face serile şi dimineţile mai frumoase.

3. Un aranjament floral-alături de un mesaj special cu siguranţă va aduce zâmbetul pe chipul ei.

4. O bijuterie-o pereche de cercei, o un inel sau o brăţară vor completa orice ţinută dacă sunt asortate adecvat.

5. Un parfum-cu alegerea unui parfum nu se poate da greş, însă totul depinde de ce miresme şi arome preferă fiecare, fiind vorba despre cât de bine îşi cunoaşte partenerul persoana iubită.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO