Business sportiv

Business sportiv. Compania din grupul Atlas care instalează corturi a încheiat un parteneriat cu Filbo, platformă de microfinanţare, pentru a veni în sprijinul micilor businessuri

23.09.2022, 00:06 Autor: Miruna Diaconu

Corturi Atlas este parte din grupul Atlas Sport care se ocupă cu construcţia de terenuri de sport şi baze sportive.

Corturi Atlas, parte din grupul Atlas Sport, a încheiat un parteneriat cu Filbo, o platformă de microfinanţare, pentru a veni în sprijinul micilor businessuri care doresc să îşi dezvolte businessul. Corturi Atlas a început cu instalarea corturilor pentru terenurile şi bazele sportive, însă ulterior şi-a extins activitatea şi în alte domenii precum agricultură, evenimente, industrial sau comerţ.

Parteneriatul vine în sprijinul celor care au nevoie de un cort pentru extinderea afacerii, cu o experienţă digitală în acordarea unui credit pentru micii antreprenori.

„Oferim suportul tehnic înainte şi după achiziţia unui cort, de la designul acestuia, la proiectare, producţie, livrare şi montaj. Vrem să fim însă alături de clienţii noştri la fiecare pas şi credem în puterea parteneriatelor de încredere.“

„De aceea, am început să colaborăm cu platforma Filbo şi să facilităm accesul clienţilor noştri pentru finanţarea cortului dorit“, spune Hermina Man, manager proiect în cadrul Grupului Atlas.

Principalele avantaje ale investiţiei într-un cort sunt costurile de achiziţie şi mentenanţă mai reduse faţă de o construcţie clasică, instalarea rapidă pe aproape orice tip de teren, dimensiunea adaptabilă spaţiului disponibil pentru amplasare, posibilitatea extinderii sau demontării, respectiv reutilizării în altă locaţie.

Antreprenorii pot accesa un credit de până la 60.000 RON de la Filbo, iar cei care au nevoie de sume mai mari primesc şi un consilier care oferă consultanţă pentru business şi îi ghidează în procesul de aplicare.

Corturi Atlas face parte din grupul Atlas, cea mai mare companie fiind Atlas Sport, care proiectează şi construieşte baze sportive, terenuri de sport şi locuri de joacă pentru copii. Compania a realizat peste 500 de terenuri de sport, la care se adaugă încă 400 de proiecte de infrastructură sportivă, piste de atletism, locuri de joacă şi echipamente de fitness.

Filbo este un fintech ce oferă finanţare pentru microîntreprinderi şi antreprenori individuali. Platformaface parte din OMRO, o instituţie financiară nebancară prezentă pe piaţă încă din 1994. Filbo se adresează antreprenorilor din sectoare diverse, cum ar fi comerţ, producţie, transport de marfă sau HoReCa, precum şi pentru PFA, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale.

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet