Business sportiv

Business sportiv. Competiţia internaţională de patinaj artistic EduSport Trophy, la care vor participa sportivi din 240 de ţări, va fi organizată la patinoarul Allianz-Ţiriac Arena

13.01.2023, 00:05 Autor: Miruna Diaconu

EduSport Trophy, competiţia internaţională de patinaj artistic la care participă sportivi din 240 de ţări, este organizată în perioada 11-15 ianuarie la patinoarul Allianz-Ţiriac Arena. Accesul spectatorilor este gratuit. 

Evenimentul sportiv reuneşte pe gheaţa patinoarului peste 240 de participanţi din 22 de ţări: Africa de Sud, Austria, Bulgaria, Cehia, Chile, China, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Franţa, Grecia, Israel, Italia, Lituania, Noua Zeelandă, Polonia, Marea Britanie, România, Serbia, Olanda, Ucraina şi Statele Unite ale Americii.

Concursul este adresat sportivilor care au vârste cuprinse între 6 şi 30 de ani şi concurează la următoarele categorii: seniori, juniori, novice, cadeţi, copii, recreaţional şi adulţi.

În primele două zile au fost organizate antrenamente şi competiţiile adresate categoriilor copii, cadeţi şi novice.

A treia zi de concurs va începe la ora 09:00 şi va dura până la ora 18:00. Pe gheaţa Patinoarului în ziua de vineri vor concura sportivii înscrişi la categoriile Novice.

În ziua de 14 ianuarie pe gheaţă vor intra patinatorii înscrişi la categoria Juniori, iar competiţia se va desfăşura în intervalul orar 09:00-12:15.

Programul ultimei zile de concurs, 15 ianuarie, se desfăşoară în intervalul orar 08:00-21:00 şi aduce pe gheaţă sportivii de la categoriile Juniori, Recreaţional şi Adulţi.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet