Business sportiv

Cosmin Bradea, director general al Cargo Partner, practică în mod constant fotbal, tenis de câmp şi tenis de masă

Business sportiv. Cosmin Bradea, director general al Cargo Partner: „Sportul m-a ajutat în a înţelege munca în cadrul unei echipe, în a fi mai disciplinat, focusat şi m-a făcut să devin mai competitiv. În continuare joc fotbal, tenis de câmp şi tenis de masă, când am timp, iar din când în când ies cu băiatul meu, Luca, cu bicicletele“

06.01.2023, 00:03

Prin această rubrică, Ziarul Financiar vrea să vadă cât de activ este mediul de business din punct de vedere sportiv. Săptămânal, aducem în faţa cititorilor câte un antreprenor sau manager pasionat de sport.

Cosmin Bradea, director general al Cargo Partner, practică în mod constant fotbal, tenis de câmp şi tenis de masă.

El a practicat fotbal de performanţă de la vârsta de 7 ani până la 15 ani, însă, în urma unei accidentări, focusul lui s-a schimbat, sportul ajungând pe plan secund.

„Încurajez practicarea atât a sporturilor de echipă cât şi a celor individuale, ambele având avantajele lor, pentru a ne menţine activi dar şi pentru a ne ajuta să ne relaxăm, să socializăm şi să fim sănătoşi“.

Compania Cargo Partner, filiala locală a grupului austriac cu acelaşi nume, care furnizează servicii de transport rutier, feroviar, maritime şi aerian, ţinteşte afaceri de 95 de milioane de euro anul acesta.

Clienţii deserviţi de Cargo-Partner sunt variaţi, fac parte din sectoarele importante ale economiei: automotive, high-tech, retail, fashion, alimentar, farma.

Anul trecut, compania Cargo Partner a avut o cifră de afaceri de 383 milioane de lei (79 mil. euro) şi profit net de 12 milioane de lei, faţă de afaceri de 224 milioane de lei anul anterior şi profit net de 5 milioane de lei, arată datele de la mfinante.ro. Compania avea 241 de angajaţI anul trecut.

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet