Business sportiv

#superstories. Pariul ZF pe viitorii campioni. Ana Maria Sibişeanu înotătoare, 14 ani: Fiecare sportiv trebuie să fie pasionat de ceea ce face, să muncească şi să aibă atitudine

11.11.2022, 00:05 Autor: Mirabela Tiron

♦ Ana Maria Sibişeanu, 14 ani, elevă la Liceul Emil Racoviţă din Bucureşti, a început să practice înotul de la vârsta de 3 ani, iar în prezent este participantă şi semifinalistă la europenele de juniori şi finalistă la individual şi medaliată la ştafeta cu fote ♦ Este campioană naţională la seniori cu record naţional la 200 m mixt ♦ Ana Maria Sibişeanu practică înotul la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

 

1. Când ai început să practici acest sport?

Practic înotul de la vârsta de 3 ani. Încercând mai multe sporturi, am ales înotul, care îmi este cel mai drag. Părinţii m-au încurajat să practic acest sport.

 2. Cum arată o zi din viaţa ta de sportiv?

În  cele mai multe zile trezirea este la 05.30 pentru primul antrenament până la ora 9.00, apoi merg la şcoală, am meditaţii până la prânz, iar de la ora 16.00 încep al doilea antrenament.

3. Cât de dificil a fost parcursul tău în acest sport?

A început ca o joacă alături de fratele meu şi colegii mei de la clubul Navi, iar ulterior, participând la multe concursuri, am reuşit câştigarea multor medalii şi câştigarea locului meu în lotul federaţiei de înot.

 4. Care sunt obiectivele tale şi ce medalie ţi-ai propus să obţii?

Obiectivele sunt să îmi depăşesc limitele cu fiecare concurs şi să ajung la olimpiadă. Mi-am propus să obţin medalie la festivalul olimpic european de tineret din 2023.

 4. Ce calităţi crezi că trebuie să aibă un sportiv pentru a ajunge la performanţă?

Fiecare sportiv trebuie să fie pasionat de ceea ce face, să muncească şi să aibă atitudine.

 

 

 


 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet