Business sportiv

Business sportiv. Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena va găzdui în perioada 12-13 noiembrie turneul de hochei Ţiriac Trophy 2022, dedicat echipelor de junior

11.11.2022, 00:05 Autor: Miruna Diaconu

Ţiriac Trophy 2022, un eveniment dedicat echipelor de hochei de juniori cu vârste între 6 şi 12 ani, va avea loc în perioada 12-13 noiembrie la patinoarul Allianz-Ţiriac Arena. În cele două zile de competiţie, 16 echipe, încadrate la categoriile de vârstă U6, U8, U10 şi U12, din Bucureşti, Braşov, Galaţi şi Ploieşti vor participa la competiţie, potrivit Prosport. Turneul va aduce pe gheaţă peste 150 de hocheişti juniori.

În prima zi de competiţie, evenimentul va avea loc în intervalul orar 10:00-16:00, iar pe gheaţă vor intra echipele încadrate la categoriile de vârstă U8 şi U10, urmând ca în cea de-a doua zi de competiţie să participe echipele de la categoriile U6 şi U12.

Totodată, la eveniment va participa şi echipa „All Stars“, compusă din reprezentanţii de elită ai hocheiului românesc de altădată, pentru meciuri demonstrative.

Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena este singurul patinoar din zona Bucureşti-Ilfov dezvoltat conform normelor olimpice internaţionale şi în acord cu indicaţiile Federaţiei Internaţionale de Hochei. Scopul său este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor şi sprijinirea echipelor sportive.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet