Business sportiv

​Trofeul SuperLiga i-a fost înmânat campioanei Farul Constanţa, după ce şi-a disputat titlul cu FCSB

22.05.2023, 10:08 Autor: Miruna Diaconu

Trofeul SuperLiga a ajuns la campioana Farul Constanţa, după ce şi-a disputat titlul cu echipa FCSB. Echipa lui Hagi a câştigat meciul de duminică seara cu 3 la 2, devenind astfel campioană.

Cel mai disputat trofeu SuperLiga din ultimul deceniu a fost prezentat joi de Liga Profesionistă de Fotbal, eAD şi partenerul principal, Superbet, în cadrul unui eveniment găzduit de Muzeul Fotbalului Bucureşti, unde trofeul a stat timp de trei zile, mergând duminică către Constanţa, acolo unde s-a disputat titlul de campioană.

„De la lansarea SuperLigii, în luna iulie a anului trecut, obiectivul nostru comun şi principal a fost readucerea fanilor, în special a celor tineri, alături de cea mai importantă competiţie sportivă a ţării. Cifrele confirmă că ne aflăm pe un drum foarte bun împreună. Noul trofeu face parte dintr-un concept integrat de brand şi marketing al SuperLigii şi a fost dezvoltat special pentru această competiţie, după modelele campionatelor puternice din Europa, de o echipă de designeri multinaţională, cu specialişti din Franţa, Anglia, Croaţia şi România, în colaborare cu Monetăria Statului, instituţie căreia îi mulţumesc în mod special pentru profesionalism şi seriozitate”, a declarat Vlastimir Vukadinovic, Marketing Director Superbet.

Placat cu argint şi gravat manual, trofeul a fost înscripţionat după meciul dintre cele două echipe cu numele câştigătoarei actualului sezon, anume Farul Constanţa.

„Suntem onoraţi că Monetăria Statului a primit responsabilitatea realizării acestui proiect de importanţă majoră pentru fotbalul românesc. Pentru concretizarea acestui proiect, au contribuit opt meşteri cizelori şi gravori din cadrul atelierelor Monetăriei Statului, în cele peste 120 de ore efectuate, pentru a modela metalul în scopul obţinerii trofeului SuperLiga”, a detaliat Florian Popescu, Şef Serviciu Marketing, Monetăria Statului.​​​

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet