Business sub COVID-19

Ce se întâmplă cu businessul din Suceava? Mai multe fabrici s-au închis, iar cele care încă funcţionează lucrează în mai multe schimburi ca angajaţii să nu se întâlnească

Ce se întâmplă cu businessul din Suceava? Mai multe...

Autor: Cristina Roşca, Mădălina Dediu Panaete

02.04.2020, 20:10 397

♦ Oraşul Suceava şi opt localităţi limitrofe au intrat în carantină în contextul în care luni existau circa 600 de cazuri în zonă, un sfert din totalul de la nivel naţional ♦ Suceava este un judeţ din eşalonul al doilea, ce adună 72.000 de angajaţi şi companii cu afaceri de 17,5 mld. lei în 2018, ultimul an pentru care există date publice ♦ Din punctul de vedere al businessului, se situează la jumătatea clasamentului în topul judeţelor din România.

Mai multe fabrici din judeţul Suceava s-au închis în ultimele zile în contextul în care numărul de cazuri de îmbolnăvire de Covid-19 a crescut puternic. Mai exact, luni erau circa 600 de cazuri, un sfert din totalul de la nivel naţional.

În aceste condiţii, municipiul Suceava a intrat în carantină pe toată perioada stării de urgenţă, alături de localităţile limitrofe Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Scheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO