Business sub COVID-19

Emerson Cluj: Munca la domiciliu a devenit obligatorie pentru majoritatea angajaţilor noştri

Emerson Cluj: Munca la domiciliu a devenit obligatorie...

Autor: Laurentiu Cotu

02.04.2020, 10:43 1094

Excepţie fac oamenii direct implicaţi în activitatea de producţie, adică aproximativ 400 din totalul celor 2.700 de angajaţi.

Compania Emerson SRL, parte a concernului american Emerson cu vânzări globale de aproximativ 18,4 mld. dolari, a transmis că deocamdată nu ia în calcul varianta suspendării activităţii din cauza epidemiei de COVID-19, neîntâmpinând până în prezent situaţii greu de gestionat. Operaţiunile Emerson în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa. Americanii mai deţin pe piaţa locală şi un birou Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pentru activităţi de vânzări şi service, unde lucrează aproximativ 50 din totalul celor 2.700 de angajaţi.

„Deocamdată nu luăm în calcul suspendarea activităţii noastre. Produsele şi serviciile Emerson sprijină în mod direct industriile esenţiale de infrastructură şi sunt considerate fundamentale în domenii precum energia electrică, refrigerare, siguranţa alimentelor, sistemele HVAC, produse farmaceutice, rafinării, substanţe chimice, alimente şi băuturi, precum şi tehnologii de producţie utilizate în echipamente medicale şi transport. Aşadar, principalele facilităţi Emerson rămân disponibile pentru a oferi în continuare produse şi servicii ce asigură esenţialul vieţii de zi cu zi. Mai mult, suntem în permanenţă în contact cu furnizorii, clienţii şi toţi ceilalţi parteneri ai noştri pentru monitorizarea situaţiei curente şi pentru a fi pregătiţi în cazul în care apar orice fel de provocări’’, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii Emerson din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO