Business sub COVID-19

Furnizorul de programe MBA româno-americane ASEBUSS şi compania sa de training, Exec-Edu, oferă consultanţă gratis companiilor care sunt afectate de criza actuală

Furnizorul de programe MBA româno-americane ASEBUSS şi...

Autor: Ramona Cornea

02.04.2020, 11:54 138

​Furnizorul de programe MBA româno-americane ASEBUSS şi compania sa de training, Exec-Edu, vor oferi consultanţă gratuită managerilor şi antreprenorilor care au de suferit de pe urma crizei creată de pandemia de COVID 19.

Astfel, ȋn perioada 1 aprilie-15 mai, fiecare consultant va lucra, ȋn medie, patru ore pe săptămână pentru a răspunde cererilor primite. Valoarea acestei initiative depăşeşte 100.000 de euro, raportat la costul orelor de consultanţă din piaţă.

“Suntem conştienţi de provocările şi dificultăţile pe care le ȋntâmpină majoritatea companiilor. Ȋn mod special cele antreprenoriale au de suferit ȋn această perioadă, ȋn care problemele legate de oameni şi cele financiare se propagă ȋn lanţ, afectând clienţii, furnizorii, piaţa de business, ȋn general. Este un moment ȋn care oricine poate să ajute, trebuie să o facă, pentru că, după această criză, vom avea cu toţii, ȋntr-un fel sau altul, de suferit”, a declarat Ovidiu Dȋmbean-Creta, Rector ASEBUSS.

Echipa de consultanţi implicată ȋn acest proiect reuneşte specialişti cu experienţă în industrii precum: bancară, telecomunicaţii, servicii medicale, publicitate, servicii financiare, vânzări online, servicii juridice etc.

Domeniile de consultanţă acoperite de practicienii Şcolii de Afaceri ASEBUSS şi companiei de training Exec-Edu cuprind toate zonele de management.

ASEBUSS este primul furnizor de programe MBA româno-americane din România, cu activitate pe piaţa serviciilor de business education ȋncă din 1993. În prezent, derulează două programe – Executive MBA şi Entrepreneurial MBA.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO