Business sub COVID-19

Mega Image reduce programul de funcţionare al magazinelor. “Dacă va fi necesar, pentru a evita aglomerarea, vom permite accesul unui număr limitat de persoane”

Mega Image reduce programul de funcţionare al...

Autor: Cristina Roşca

24.03.2020, 10:31 32302

Reţeaua de aproape 800 de supermarketuri şi magazine de proximitate Mega Image a redus programul magazinelor pentru ca salariaţii să ajungă acasă înainte de ora 22.000, în contextul Ordonanţei Militare nr. 2. Astfel, începând de ieri, toate magazinele Mega Image şi Shop&Go se vor închide la ora 21.00 astfel încât salariaţii şi clienţii să poată să se întoarcă acasă la timp ţinând cont de restricţionarea circulaţiei după ora 22.00. Retailerul avea programe diferite la magazine, unele închizându-se la 22.00, altele la miezul nopţii. Erau şi unele cu program non-stop.

Retailerul a făcut şi anterior modificări de program la toate magazinele, astfel că acestea funcţionau în intervalul 08.00 - 22.00, pentru a permite personalului să dezinfecteze şi să aprovizioneze mai bine. 

“Pentru mai multă siguranţă în magazine, am luat măsuri suplimentare de prevenţie: noul program de funcţionare în toate magazinele noastre, atât Mega Image, cât şi Shop&Go, este între orele 08:00 - 21:00. Acest program ne va permite să pregătim mai bine magazinul înainte de deschidere, pentru dezinfectare, igienizare şi pentru aprovizionare”, spun acum oficialii retailerului. De fapt însă, magazinele se deschid de la 7.00 însă prima oră este dedicată persoanelor în vârstă, de peste 65 de ani şi cu dizabilităţi.

“Mai mult, dacă va fi necesar, pentru a evita aglomerarea, vom permite accesul unui număr limitat de persoane. Echipele din magazin vor coordona direct toate aceste acţiuni”, mai spun oficialii retailerului.

Citiţi aici ZF e-paper de astăzi

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO