Business Travel

Alin Burcea, Paralela 45: Avem clienţi care deja au fost în vacanţă, fie în România, fie în Grecia sau Bulgaria, odată cu deschiderea graniţelor pentru turiştii străini. Pe România, numărul rezervărilor a crescut, în perioada sezonului estival, litoralul este aproape plin, nu numai în weekend, ci şi în timpul săptămânii

ANTREPRENORI LOCALI

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45: Anul 2019 a fost un an foarte bun, în care ne-am realizat ceea ce ne-am propus.

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45: Anul 2019 a fost un an foarte bun, în care ne-am realizat ceea ce ne-am propus.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.07.2020, 13:00 296

Agenţia de turism Paralela 45, deţinută de familia Burcea, a trimis deja turişti români în vacanţe în străinătate, după ridicarea stării de alertă şi relaxarea măsurilor generate de coro­na­virus, însă şi litoralul românesc este între primele căutări.

„La momentul acesta, jumătatea lunii iulie, avem clienţi care deja au fost în vacanţă, fie în România, fie în Grecia sau Bulgaria, odată cu deschiderea graniţelor pentru turiştii străini. Au mers cu maşina proprie sau cu chartere în Grecia“, spune Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

Primul charter al Paralela 45 a plecat luni 6 iu­lie de pe aeroportul din Iaşi, iar a doua cursă charter a plecat pe 7 iulie din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO