Business Travel

Antreprenorul Ştefan Mandachi pune un hotel de 90 de camere din Suceava la dispoziţia autorităţilor în criza COVID-19

Antreprenorul Ştefan Mandachi pune un hotel de 90 de...

Autor: Alex Ciutacu

20.03.2020, 14:30 988

Hotelul Mandachi Hotel&Spa din Suceava va fi pus la dispoziţia autorităţilor în mod gratuit pentru a gestiona volumul de persoane infectate şi carantinate în cadrul pandemiei COVID-19, a anunţat antreprenorul Ştefan Mandachi, proprietarul hotelului.

„Atât personalul medical, cât şi voluntarii care s-au ocupat de pacienţi afectaţi de COVID-19, precum şi poliţiştii, jandarmii şi cadrele militare care au interacţionat cu cetăţenii suspectaţi că ar fi contaminaţi cu acest virus vor avea nevoie de un spaţiu de izolare, pentru a nu-şi pune în pericol familiile. Hotelul va fi pus integral la dispoziţia personalului medical, poliţienesc şi militar care este nevoit să intre în autoizolare, imediat ce se va obţine avizul din partea Direcţiei de Sănătate Publică”, au transmis reprezentanţii hotelului.

Reprezentanţii au explicat că vor asigura în continuare paza hotelului şi vor oferi câte o masă gratuită livrată de unul dintre restaurantele deţinute de Ştefan Mandachi din Suceava.

În acelaşi timp, cadrele medicale şi militare vor intra pe proprie răspundere în hotelul cu 90 de camere şi o suprafaţă totală de 7.000 mp, şi vor primi cartele pentru camerele în care vor sta.

  „Fac un apel către toţi producătorii de măşti de protecţie care sunt gata să le confecţioneze în cel mai scurt timp şi să le doneze spitalelor. În incinta salonului de evenimente, care are 1.500 mp, aceştia vor putea instala câteva sute de maşini şi vor putea lucra în cele mai bune condiţii pe care noi le putea crea în această perioadă. Este important ca noi, toţi cei din mediul privat, să fim uniţi şi să ajutăm cu tot”, a spus Ştefan Mandachi.

Ştefan Mandachi mai controlează lanţurile de restaurante de tip fast-food Spartan şi Hercule.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO