Business Travel

Blue Air va lansa anul viitor curse de la Liverpool spre Roma, Milano, Hamburg şi Alicante

Blue Air va lansa anul viitor curse de la Liverpool spre...

Autor: Roxana Rosu

03.10.2016, 11:48 3060

Blue Air va inaugura anul viitor o nouă bază aeriană, pe aeroportul John Lennon din Liverpool, aceasta fiind a opta bază europeană a companiei româneşti, parte a strategiei de extindere a retelei de zboruri.

Pentru aeroportul din Liverpool, Blue Air va aloca, din vara viitoare, un avion Boeing 737-800 cu 189 de locuri, care va opera zboruri zilnice spre Roma Fiumicino, de patru ori pe săptămână spre Milano Bergamo şi Hamburg şi de trei ori pe săptămână spre Alicante.

Noile curse vor completa programul actual al Blue Air, care zboară din Liverpool spre Bucuresti, Bacau si Cluj .

Pentru boua bază, compania va angaja 35 de persoane responsabile cu recrutarea şi trainingul angajaţilor pentru poziţii de piloţi, personal de zbor sau ingineri.  

Blue Air a început zborurile spre Liverpool în decembrie 2004, cu trei curse săptmămânale spre Bucureşti. În martie 2015, operatorul a lansat zborurile de la Bacău şi în iunie 2015 de la Cluj Napoca. În ultimii doi ani, circa 120.000 de pasageri au zburat de la şi spre Liverpool cu Blue Air.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO