Business Travel

Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie taie 30% din preţuri de Black Friday pentru pachetele de 1 Decembrie şi Revelion

Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie taie 30%...

Autor: Mirabela Tiron

16.11.2017, 16:39 332

Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie, controlat de fraţii Cristescu, ce estimează afaceri de 1,8 milioane de euro şi 100.000 de turişti în acest an, a redus cu 33% tarifele la pachetele ce includ cazare şi acces în parcul tematic de 1 Decembrie şi de Revelion, cu ocazia Black Friday, potrivit oficialilor complexului.

“Arsenal Park lansează Black Friday şi Black Weekend. Le oferim posibilitatea clienţilor noştri să achiziţioneze pachete de vacanţă de 1 Decembrie, de Revelion şi de primăvară la tarife cu până la 33% mai ieftine", a declarat Sebastian Antal, directorul general al complexului Arsenal Park.

Preţul unui pache ce include 3 nopţi de cazare,  activităţi, acces AquaPark şi la petrecerea de 1 Decembrie costă 220 euro pentru două persoane. Reducerea este de 30%, de la 318 euro tarif iniţial.

“Minivacanţă de Revelion, cu cazare 4 nopţi, incluzând mese, activităţi, acces AquaPark şi petrecerea la piscină în noaptea dintre ani ajunge să coste 398 euro pentru două persoane. Reducerea este de 33%, de la 598 euro tarif iniţial”, potrivit oficialului complexului.

În centrul de agrement din Orăştie, în Arsenal Park, fraţii Cristescu au investit până acum circa 15 milioane de euro. Doar anul trecut au investit 6 milioane de euro în deschiderea unui Aqua Parc în cadrul centrului. Tariful pentru o zi la aqua-parc este de 50 de lei pentru  un adult şi de 40 de lei pentru un copil. Arsenal Park se întinde pe un teren de 80 de hectare şi oferă 230 de locuri de cazare în vile. O noapte de cazare pentru o persoană începe de la 55 de euro într-o cameră cu tematică militară (precum camera ofiţer, camera TAB sau camera Tun).

În centrul de agrement din Orăştie turiştii pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme foc, cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, închiriere maşini de golf. Centrul de agrement a fost dezvoltat pe terenul unei foste fabrici de armament din Orăştie, cumpărat în 2001 de fraţii Cristescu. Arsenal Park a fost deschis în 2009, după ce au fost construite spaţiile de cazare şi aduse 150 de exponate militare

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO