Business Travel

Constantin Goanţă, un antreprenor din Slatina, renovează hotelul Parc Slatina şi l-ar putea deschide sub brandul Ramada

Antreprenori locali

Constantin Goanţă, un antreprenor din Slatina,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.03.2020, 18:05 1005

Hotelul de trei stele Parc din Slatina (judeţul Olt) , deţinut de omul de afaceri Constantin Goanţă, care controlează şi distribuitorul de ţevi Comtech Co, este în curs de renovare şi ar putea fi deschis sub brandul Ramada, conform surselor ZF. Reprezentanţii hotelului nu au răspuns până la închiderea ediţiei la întrebările ZF despre planurile de dezvoltare. Pe site-ul hotelului se arată că societatea Complex Hotelier Parc, care controlează unitatea de cazare, a luat fonduri pentru renovarea acestuia.

„Rezultatele planificate ale proiectului sunt extinderea facilităţii de cazare turistică deţinută de beneficiar de la 70 de camere la un total de 85 de camere cu acces la dotări de tip săli de conferinţă, sală de evenimente, restaurant, terasă etc; (...) Recertificarea hotelului după realizarea investiţiei (...). Această activitate are în vedere creşterea numărului de stele aferent hotelului de la 3 stele la 3 stele plus“, se arată în proiectul de pe site-ul hotelului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO