Business Travel

Descoperă România altfel. Într-un vechi sat săsesc, două cazări ce amintesc de viaţa transilvăneană de odinioară au primit zeci de familii care au muncit remote. „Am avut oameni care au stat chiar şi două săptămâni“

Pensiunea La Hansi a fost deschisă pentru turişti în anul 2017

Pensiunea La Hansi a fost deschisă pentru turişti în anul 2017

Autor: Miruna Diaconu

06.11.2020, 21:10 594

♦ În satul Criţ din judeţul Braşov, antreprenorii au investit sute de mii de euro pentru recondiţionarea unor vechi case săseşti pentru a le deschide publicului.

Într-un vechi sat săsesc situat în inima Transilvaniei, două cazări ce amintesc de viaţa tradiţională de pe meleagurile transilvănene aşteaptă turişti ce doresc să se relaxeze şi să lectureze la lumina şemineului. Criţ, judeţul Braşov, un sat aflat între Sighişoara şi Rupea, reprezintă destinaţia potrivită pentru cei care vor să afle mai multe despre traiul pe care îl duceau odinioară oamenii din Transilvania, având o biserică fortificată încărcată de istorie.

În satul Criţ, antreprenorii au decis să investească sute de mii de euro pentru recondiţionarea unor case săseşti vechi pentru a putea deschide uşile turiştilor doritori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO